translation missing: nl.general.skip_link

Tomasu Soy Sauce

Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en wordt gebrouwen in Rotterdam. Met respect voor eeuwenoude tradities, krijgt de sojasaus minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland.

Gedreven door de visie dat oprechte kwaliteit alleen kan worden bereikt door totale controle over de gehele keten, is Tomasu Soy Sauce erin geslaagd om haar eigen sojabonen en tarwe te telen in de Hoeksche Waard. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en het wereldwijd bekende grove Keltisch zeezout uit Guerande, Frankrijk. De fermentatie wordt vervolgens opgestart met behulp van Tomasu’s eigen schimmel, de aspergillus oryzea Tomasu.

Het enige ingredient wat vervolgens nog wordt toegevoegd is tijd. De decennia oude whiskyvaten dienen als een tijdscapsule waarin de sojasaus de tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Het resultaat? Een sojasaus met een rijke en unieke smaak die zal verrassen.

Tomasu Soy Sauce
Tomasu Soy Sauce
Deze zoete en pittige sojasaus is op smaak gebracht met suiker, gewonnen uit lokaal geoogste suik...
+ Toevoegen
€20,00
Annuleren
Vanaf  €12,50

Tomasu Sweet Soy Sauce

Tomasu Soy Sauce
Deze zoete sojasaus is een combinatie van Tomasu's kenmerkende sojasaus en suiker, gewonnen uit l...
+ Toevoegen
€20,00
Annuleren
Vanaf  €12,50

Tomasu Soy Sauce

Tomasu Soy Sauce
Tomasu heeft in de Hoeksche Waard zijn eigen sojabonen en tarwe verbouwd. Deze ingrediënten worde...
+ Toevoegen
€20,00
Annuleren

Jouw winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg.
Klik hier om door te gaan met winkelen.