Over ons

Mogen wij jouw boodschappen bezorgen?

Wij zijn een groep van ruim 500 horeca werknemers en staan voor je klaar om je boodschappen bij jou thuis te bezorgen! Voor ons betekent de sluiting van de horeca dat we noodgedwongen thuis zitten. Zonder werk en dus, voor velen van ons, ook zonder inkomen.

Tegelijkertijd is het voor veel mensen onmogelijk of ontzettend moeilijk om boodschappen te doen. Bezorgdiensten zijn vol, supermarkten zijn leeg en niet voor iedereen veilig om naartoe te gaan.

Vanuit deze combinatie is JEQQO ontstaan. Wat ons betreft een win-win situatie:


  • Wij zorgen voor de dagelijkse bezorging van de boodschappen
  • Jullie houden ons aan het werk zodat ook wij onze boodschappen kunnen doen

Hoe werkt dat?

In de webshop vind je het grootste gedeelte van de boodschappen die je in de supermarkt ook vind. Deze kan je bestellen en afrekenen in de webshop. Je kiest tijdens het afrekenen zélf het bezorg moment. Vaak al de volgende dag!

Voor mensen die werkzaam zijn in de vitale beroepen of voor mensen die zich in de risico groep bevinden is de bezorging gratis! Neem contact met ons op voor een kortingscode.

De reguliere bezorging bedraagt €5,95 per bestelling. Met deze bijdrage maak je het meteen ook mogelijk om kosteloos te bezorgen aan mensen in bovengenoemde groepen.